x

Prisbelønnet sanger anklager Marilyn Manson for krænkende fotografering

Prisbelønnet sanger anklager Marilyn Manson for krænkende fotografering

Wolf Alice-sanger beskylder chokrockeren for at filme under hendes nederdel

Sanger og guitarist Ellie Rowsell fra det britiske indieband Wolf Alice beskylder Marilyn Manson for hemmeligt at filme under hendes nederdel, skriver BBC News.

Der lader ikke til at være noget stop for den stadige strøm af beskyldninger mod Marilyn Manson, efter at skuespilleren Evan Rachel Wood i sidste uge beskyldte chokrockeren for misbrug og manipulation. Frontkvinden for det Mercury Prize-vindende band Wolf Alice beskylder nu rockstjernen for krænkende fotografering, efter at han ifølge hende har filmet under hendes nederdel med et GoPro-kamera.

I et Twitter-indlæg skriver Rowsell: "Solidaritet med Evan Rachel Wood og dem, der fortæller historien om Marilyn Manson. Det er trist at se folk forsvare ham; bare fordi han viste alle, hvor depraveret han var, giver ham ikke frihed til at forgribe sig på kvinder."

Som svar på sit eget tweet skriver hun yderligere: "Jeg mødte Marilyn bag kulisserne på en festival for et par år siden. Efter at have rost vores band blev han mere og mere overdreven i sin smiger, og jeg blev mistænksom over hans opførsel. Jeg blev chokeret, da jeg så ned og så, at han filmede under min nederdel med et GoPro-kamera."

En anden britisk kvinde, den 29-årige Manson-fan Erica Von Stein, er også gået ud i et interview med The Mirror og har fortalt om begivenheder, der skulle have fundet sted efter rockstjernens koncert i Glasgow i 2012. Hun og de andre kvindelige fans, som Manson havde "valgt" "fra publikum, skal have følt sig presset til at drikke alkohol og tage tøjet af – så Manson kunne se, hvem der havde de bedste " bryster og røve". "Pigerne følte sig tvungne til at taget tøjet af, mens de var berusede. Det var magtmisbrug," siger en anden kvinde, der siges at have været til stede ved hændelsen til The Mirror.

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne beskylder Marilyn Manson for årtiers følelsesmæssige overgreb


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA