Nyhed

Vejle Musikteater streamer nyt koncertkoncept

GAFFA.dk - Alt om musik

Erfarne og nye musikere får mulighed for at sparre med hinanden

Et nyt koncertformat under navnet ‘’Min mindste koncert’’ ser onsdag den 24. februar dagens lys i Store Sal i Vejle Musikteater. Arrangementet vil bestå af en kombination af liveoptrædener og samtaler mellem kendte, etablerede artister og spirende, nye artister. 

De deltagende artister vil til premieren være singer-songwriteren Mathilde Falch og det lokale, Vejle-baserede band At Ease. Mathilde Falch (billledet) er en etableret kunstner på den danske musikscene, som siden sin debutsingle i 2009 har turneret landet rundt på diverse spillesteder.


Ved siden af sin musikalske karriere er hun ambassadør for Landsforeningen Sind, og som sangskriver trækker hun i høj grad på egne livserfaringer og -oplevelser. Over for Mathilde Falch er vækstlags-bandet At Ease, som består af fire medlemmer. Gruppen har, med sin behagelige, r&b-inspirerede inspirerede lyd, optrådt på både større og mindre scener gennem det sidste års tid.

Konceptet er udformet i samarbejde mellem Vejle Musikteater og UNCOVERmusic.dk, med støtte fra Tuborgfondet. Formålet med projektet er ifølge Vejle Musikteaters direktør Mette Kier: "At bygge bro mellem etablerede og up and coming artister, samt at fremme musiktalenter i vores område. Målgruppen for samtaleformatet er kreative og håbefulde talenter. De, der står midt i deres ambitioners forår, og som drømmer om at gøre deres passion og talent til en levevej.‘’

Min mindste koncert’’ streames live fra Store Sal i Vejle Musikteater onsdag den 24. februar kl. 15:00 og kan ses gratis på Vejle Musikteaters hjemmeside




ANNONCE