x

KarriereKanonens seks finalister er fundet

KarriereKanonens seks finalister er fundet

P3’s Karrierekanonen er en konkurrence, hvor det gælder om at indsende et super-hit, som er godt nok til at komme i rotation i radioen. Der er åbenbart mange danskere, som håber på at blive det nye super-hit, for P3 har i løbet af foråret modtaget ikke færre end 1800 musiknumre fra håbefulde ansøgere. I maj sorterede man 50 af de mest talentfulde ud, som skulle kæmpe om at komme i finalen.

Siden da har man kredset sig ind på seks deltagere, og i de kommende dage vil det vise sig, hvem der løber af med ære og hæder i konkurrencen.

Mandag, tirsdag og onsdag går programmet bag om de seks resterende deltagere, og på tordag udpeger en jury to vindere. På fredag udspørger P3 deres lyttere, hvem der skal have den sidste plads.

Interesserede kan følge med på P3 hver dag mellem 11:30 og 14:00.

Vinderne af konkurrencen kan glæde sig over masser af omtale og spilletid på P3, og sejren kan i bedste fald give dem et ordentligt skub i deres karriere. Således har bands som Magtens Korridorer og Johnny Deluxe og sangere som Rasmus Nøhr og Tue West alle fået deres gennembrud, efter at de blev skudt i gang af KarriereKanonen.

Af de resterende seks finalister er blandt andet Birk Storm, der tidligere havde en anden single, "Running Down The Hill" på september måneds Klub GAFFA-cd. Han vil blive interviewet live onsdag på P3 klokken 13:15.

De seks finalister er:

Ida Østergaard
Birk Storm
Annasaid
Firehouse feat. Lady Smita
The Cocker Spaniel Club
Giana Factory

Hør numrene og stem på din favorit her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA