Nyhed

Nyt koncertkoncept med prominente danske indie-navne til forsommeren

GAFFA.dk - alt om musik

Fælles crossover mellem Blood Child og LINN i København og Odense

To af tidens mest spændende og nye navne på den alternative danske rockscene går sammen om et nyt koncertkoncept i København og Odense. Til forsommeren i maj og juni kan danskerne se frem til en fælleskoncert med de danske bands Blood Child og LINN, der hver især har markeret sig på den danske musikscene den sidste tid.

Blood Child er en hårdslående rockgruppe, hvis seks medlemmer udgøres af de tre brødre Bertelsen fra Thy, Emil, Mads og Mathias (sidstnævnte der også er forsanger og guitarist i The Entrepreneurs, som senere på måneden udgiver nyt album), Hjalte Ross (der også er højaktuel med sin anden, meget roste plade i eget navn “Waves of Haste”) samt Marikka Højen og Lasse Krüger.


Den anden del af koncerten vil bestå af singer-songwriteren LINN, der markerede sig med udgivelsen af sin debut-ep i november 2020 som et af årets mest spændende og nyskabende nye navne. Ep’en fik flotte omtaler i blandt andet GAFFA, hvis anmelder kvitterede med fire stjerner.

Til koncerterne vil de sammen indgå i et dynamisk format, hvor de vil spille på tværs af hinanden, og konstellationen vil skifte i takt med musikken, der vil undersøttes af koncertens visuelle elementer. Musikken vil tage sit udgangspunkt i de to navnes ep’er.

Koncerterne kommer til at blive spillet på:
Loppen den 21. maj 2021
Posten i Odense den 11. juni 2021
Flere datoer følger.

Billetsalget er netop begyndt.


Varm op med lidt LINN:

ANNONCE