x

Ham Den Lange får kontrakt med Run For Cover

Ham Den Lange får kontrakt med Run For Cover

Battlerapperen Ham Den Lange, med det borgerlige navn Thorbjørn, har skrevet en kontrakt med pladeselskabet Run For Cover og vil nu gå i studiet for at arbejde på et nyt album.

De fleste kender nok Ham Den Lange som deltager fra MC's Fight Night eller som den ene halvdel af gruppen Haven Morgan, som også inkluderer skarpretteren Kejser A.

De to rappere havde fin succes sammen, da de i 2006 blev udvalgt til KarriereKanonen på P3, hvor de hittede med singlerne ”Toget Kører Til Helvede” og ”Velkommen I Haven”.

Ham Den Lange, som blandt andet er tidligere finaledeltager i battlerap-konkurrencen, udtaler følgende i en pressemeddelelse:

"Jeg er ikke igang med at lave en Fight Night-plade. Min plade handler om verden omkring os, og den er ikke kun lavet med fokus på hiphopperne. Jeg har arbejdet meget med at udvikle mig, både som rapper og som historiefortæller, så jeg kan lave en plade der både er tekstmæssigt og musikalsk spændende."

Ham Den Lange har denne sommer været på Grøn Koncert-turné med MC's Fight Night. Nu er han så klar til at skabe et album helt på egen hånd.

Solo-debuten står til at udkomme i foråret 2009 på Run For Cover Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA