x

BAEST er klar med deres sidste video og single inden album

BAEST er klar med deres sidste video og single inden album

Dødsmetalbandet er klar med deres sidste video og single inden albumudgivelse

De GAFFA-Prisen-aktuelle tunge drenge i dansk metal, Baest, udgiver i dag singlen ”Genesis” med en tilhørende video.  

Baest har ikke ligget på den lade side det sidste stykke tid. For i løbet af det sidste par måneder er de løbende udkommet med singler, der udgør en del af deres kommende tredje album, Necro Sapiens. I dag lander den fjerde og sidste single under tiltlen "Genesis". En sang, der spiller en bestemt rolle i "Necro Sapiens"-mytologien om en totalitær kosmisk sammensværgelse. I en pressemeddelelse fortæller bandet selv om tankerne bag sangen: 

"I grundlæggelsen af det altomspændende herredømme viser “Genesis” (fødslen) som den ultimative undertrykker af den frie tanke. I fem dage og fem nætter forbereder “The Abattoir” det store design, den store komedie, deres evige kilde til magt."

Ny platform for fans

Som en del af bandets Necro Sapiens-univers har de oprettet en privat Facebookgruppe, eksklusivt målrettet deres fans. Om gruppen siger de:

“Necro Sapiens! I er fundamentet for Baest. Livsstilen, oplevelserne, de gode og de dårlige tider. Udfordringerne og succésserne. Vi er stolte af at invitere jer til denne klub – den officielle Baest-fanklub, hvor vi (Lasse, Muddi, Simon, Sebastian og Svend) smider nogle ekstra godter og uforfalskede indblik i bandets maskinrum. Eller måske tourbussens maskinrum, som helt sikkert kommer til at bryde sammen....hold kontakten med os, vær de første til at få adgang til pre-orders, billetsalg, merch-nyheder og hvad har vi ikke. Læs nyhedsbrevet med personlige noter fra gutterne. Bliv i familien. Vi er ét - vi er ingen. Vær hilset, Necro Sapiens.”

Og hvis du er ægte Baest-fan, kan du tilmelde dig Facebookgruppen lige her, for relevant Baest-indhold og nyheder: https://www.facebook.com/groups/necrosapiens

Nyt album og en kommende tour 

Bandets nye album, Necro Sapiens ser dagens lys den 5. marts. Og foruden at opleve dem til dette års GAFFA-Prisen, der finder sted aftenen før, altså den 4. marts i Musikhuset Aarhus og vises live på TV2 Zulu og TV2 Play, kan du følge med rundt på tour i landet over efteråret. 

Albummets trackliste lyder som følgende:

  1. The Forge
  2. Genesis
  3. Necro Sapiens
  4. Czar
  5. Abattoir
  6. Goregasm
  7. Towers of Suffocation
  8. Purification Through Mutilation
  9. Meathook Massacre
  10. Sea of Vomit 

Du kan lytte til "Genesis" HER og du kan se Baests musikvideo til "Genesis" nedenfor. 

Husk, at du også kan se Baest live til GAFFA-Prisen den 4 marts


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA