x

Obama og Springsteen slår sig sammen i ny podcast

Obama og Springsteen slår sig sammen i ny podcast

To legender fra to forskellige verdener

Barack Obama har netop lanceret en ny podcastserie i samarbejde med Bruce Springsteen. Podcastserien er blevet skabt som følge af en ‘’lang og betydningsfuld samtale’’ mellem Springsteen og ekspræsidenten og kan opleves af lyttere i otte afsnit, skriver NME. 

De to første to afsnit blev gjort tilgængelige på Spotify i går, mandag, og resten skulle det, efter sigende, være muligt at høre i løbet af de kommende uger. 

I en trailer til podcastserien kommenterer Obama: ‘’På overfladen har Bruce og jeg ikke så meget tilfælles. Han er en hvid fyr fra en lille by i Jersey. Jeg er en sort fyr med mixede rødder, født på Hawaii. Han er et rock’n’roll-ikon. Jeg er ... ikke lige så sej.’’.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Barack Obama (@barackobama)

I traileren kommer Springsteen og Obama omkring en masse emner, fra forholdet til deres egne fædre over maskulinitet og til begyndelsen på rockveteranens karriere. De første to afsnit i serien handler om deres venskabelige relation, om at føle sig udenfor, og om deres tidlige erfaringer med racisme. 

De to herrer mødte hinanden tilbage i 2008, på Obamas kampagnerute inden det daværende præsidentvalg. Springsteen var også en af de artister, sammen med blandt andet Demi Lovato, Foo Fighter og John Legend, der optrådte for den nyvalgte amerikanske præsident Joe Biden, i anledningen af hans indsættelse i januar i år. 

Læs også: Se Bruce Springsteen synge ''Land of Hope and Dreams'' ved Biden-indsættelsen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA