Nyhed

Ekstra skærm giver plads til både arbejde og musik

GAFFA.dk – alt om musik

Ofte efterlader din laptop ikke plads nok på skærmen til både dit arbejde og den nyeste musikvideo. Men der er lige dukket en ny laptop op på markedet med en indbygget ekstra skærm

Det er yderst sjældent, at jeg sidder og arbejder direkte på en laptop, og det er helt udelukket, at jeg kan finde på at sætte en koncert over, eller måske streame den nyeste musikvideo, alene på grund af skærmstørrelsen. Det betyder, at jeg meget ofte tilkobler en ekstra skærm til min laptop, så jeg har skærmplads nok.

Men nu er der lige lanceret en ny laptop med indbygget ekstraskærm, så du kan have flere forskellige vinduer åbne på samme tid, uden at optage den værdifulde skærmplads på hovedskærmen.


Det er den nye ZenBook Duo 14 fra Asus, der har fået indbygget en ekstra skærm, hvad Asus kalder ScreenPad Plus. Ekstraskærmen rejser sig op lige under hovedskærmen, når du åbner låget og er på 12,6”.

Med den ekstraskærm er der masser af muligheder. YouTube til musikvideoen er en oplagt mulighed, men du kan også bruge den til applikationer som f.eks. Premiere Pro, hvis du redigerer videoer selv. Du kan fx bruge ekstraskærmen til at placere de ekstra vinduer og arbejdsområder, der følger med.

Det er en superspændende måde at have en ekstra skærm til din laptop, når du ikke lige er hjemme ved din store ekstraskærm.

ScreenPad Plus er berøringsfølsom, og Asus selv lover, at den giver en god betragtningsvinkel og ergonomi, fordi den åbner op i en vinkel i forhold til hovedskærmen. Hovedskærmen er lysstærk, hvilket skulle gøre, at den er oplagt til videoredigering.


Laptoppen er 16,9mm tyk, og Asus lover, at der er batterilevetid til 17 timers normalt arbejde.


ANNONCE