x

GAFFA-PRISEN 21: Spark gang i fejringen med GAFFA-Prisen 2021 Homebox

GAFFA-PRISEN 21: Spark gang i fejringen med GAFFA-Prisen 2021 Homebox

Som en hjælpepakke til alle jer, der havde glædet jer til at opleve GAFFA-Prisen live, har vi pakket en homebox, der kan sparke gang i hjemmefesten.
 
Vi ville jo allerhelst have haft et vanvittigt, livehungrende publikum med i salen, når vi afholder GAFFA-Prisen på torsdag den 4. marts. Det bliver desværre ikke tilfældet, men det næstbedste er, at du kan se med hjemme fra stuen og komme med bag kulisserne både før, under og efter showet.
 
Som en, lad os benytte det frygtelige ord partystarter, og en slags hjælpepakke, til dig, der har lyst til at banke din egen fest op derhjemme, har vi pakket en række forskellige homeboxes, der kan være med til at kickstarte aftenen for dig og din coronaboble.
 
GAFFA-Prisen 2021 Homebox Standard indeholder en sixpack med blandede øl fra Royal samt en økologisk øko-mulepose. Vi har sgu også lige smidt et konfettirør i, fordi alt er ligemeget, og du har sikkert god nok tid til at få støvsuget dagen efter. Pakken indeholder også tyggegummi fra Stimorol til den dårlig andendagsånde og værdikupon fra Hungry.dk til tømmerbasserne. Vi vedlægger også 
en tipskupon, så du kan oddse mod vennerne på, hvem der løber med priserne.
Desuden er der to stk GAFFAmundbind og et GAFFA-magasin.  
 
Vi tager imod bestillinger af disse homeboxes til og med den 1. marts og vi leverer senest den 3. marts. Der er flere varianter af boxen, som du kan se og bestille på GAFFASHOP.dk.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA