Nyhed

Faustix annoncerer koncert, som han lover ikke bliver udskudt eller aflyst

GAFFA.dk – alt om musik

Stedet bliver Amager Bio, tidspunktet er endnu uvist

I et år har vi sunget fællessang og deltaget i online-koncerter. Måske har du oplevet koncerter med restriktioner, få tilskuere og siddepladser.  Vi er mange, som savner de "gammeldags" koncerter. Det magiske "nu", hvor vi danser tæt og fuldstændig glemmer tid og sted.

Nu har Faustix offentliggjort en koncert i Amager Bio, og billetterne kan allerede købes nu, selvom datoen endnu ikke er offentliggjort. Ja, du læste rigtigt. Datoen vil blive meldt ud med kort frist, så snart en tilpas andel af befolkningen er vaccineret, og når myndighederne har lettet de restriktioner, der holder os hjemme i sofaen. Dermed garanterer Faustix, at hans show hverken bliver udskudt eller aflyst – og at man kan stå op, og at der bliver plads til 1200 personer, som er Amager Bios normale maksimum-kapacitet.


Faustix stod klar i Amager Bio den 11. marts 2020 til en næsten udsolgt koncert, som skulle spilles 12. marts som premiere på hans forårsturné. Hele dagen den 11. havde han og hans hold sat udstyr op og testet det. Masser af lamper og storskærme. Men om aftenen den 11. marts gik Mette Frederiksen som bekendt på tv og lukkede landet ned, hvorefter Faustix og holdet helt slukørede måtte pakke det hele sammen igen. 

Artiklen fortsætter under opslaget

Kære alle! Her er billeder fra min general prøve igår. Det var meningen at vi alle skulle vågne op og glæde os til min...


Slået op af FaustixTorsdag den 12. marts 2020

Bag aliaset Faustix gemmer sig det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen. Han startede med at lave musik som 19-årig. Når han ikke lige spillede Counterstrike på eliteplan, dj’ede han og byggede sit eget lydstudie op fra bunden. I 2019 trak han intet mindre end tre priser med hjem fra Club Awards i Brøndby Hallen. I 2020 vandt han prisen som årets danske club-navn. Senest har han udgivet albummet OMG It’s 2020, ep'en Happy Place samt det spritnye Bailey Bryan-remix ”Play w/me”. Og så er han nomineret til en GAFFA-Pris – priserne uddeles live på tv torsdag den 4. marts om aftenen.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Vi rydder sendefladen og broadcaster 3,5 timers musik-tv

Den danske producer og dj kan på sit CV skrive mere end 40 remixes for prominente kunstnere som Major Lazer, Rihanna, David Guetta, Icona Pop og Chris Brown, samarbejder med Diplo, produktioner for Ciara, virksomhedssamarbejder med blandt andre Nike, Apple og Disney, en kontrakt med Warner, et album, adskillige ep’er og sågar lydsporet til kampagnevideoen for den tidligere potentielle amerikanske præsidentkandidat Bernie Sanders. Yderligere har han et realityprogram, der følger ham og de nærmeste i familien Olsen. Der er med andre ord fart på den danske dj.


GAFFAs anmelder Sarah Rose Daugaard Hansen anmeldte Faustix til festivalen Aairport i Aalborg i januar 2020, hvor hun blandt andet begejstret skrev: "Olsen er en tour de force af en personlighed, som skinner bragende igennem og gør sættet helt unikt og sit eget." 

LÆS OGSÅ: Faustix 2020: It’s actually super lit

Køb billetter via Ticketmaster


Varm op med Bailey Bryan-remixet "Play w/me":

ANNONCE