x

VIDEOPREMIERE: En lille fortælling om et corona-presset parforhold

VIDEOPREMIERE: En lille fortælling om et corona-presset parforhold

‘’Josephine’’ er anden en single fra Pleasure Rafts kommende debutalbum

Videoen til Pleasure Rafts nye single ‘’Josephine’’ skildrer en af de udfordringer, som mange parforhold står over for her i anden omgang af lockdown, hvor kedsomhed bliver en længsel efter nye oplevelser.

Tekstuniverset i ‘’Josephine’’ er bygget op omkring nogle af de ubesvarede spørgsmål, man kan sidde tilbage med efter at have tilbragt en nat med en fremmed, som man aldrig nåede at lære at kende: Kunne det være blevet til noget? 

‘’Nummeret er skrevet i en opløftende periode i mit liv i sommeren 2020. På det tidspunkt var Corona på et punkt, hvor vi igen kunne rejse og se hinanden, og det bragte en vis glæde i mit sind. Samtidig gav det mig lysten til at gå i byen og danse og feste, hvilket nummeret, på sin helt egen indie facon, byder op til”, fortæller Mathias Barfod alias Pleasure Raft.

Instruktøren, Thor Wissing Lange, fortæller følgende om videoen:

"Videoen til Josephine er lavet under lockdown, som er en tid, hvor mange ellers velfungerende parforhold begynder at knage lidt. Det var det fænomen, der gav mig idéen til videoen. Hovedkarakteren er træt af sin kæreste og ser en udvej i den magiske dvd med Pleasure Raft. Det handler grundlæggende om længsel og savn. Det er den samme tematik jeg hører i tekstuniverset og stemningen i Josephine, så på den måde, synes jeg at videoen og sangen taler godt sammen’’.

Manden bag Pleasure Raft, Mathias Barfod, er også er tidligere forsanger i duoen The Attic Sleepers, som gik i opløsning i 2019. Samme år udkom Pleasure Rafts første ep-debut, og senest singlen ‘’Words’’ i november 2020. 

Pleasure Rafts debutalbum skulle oprindeligt være udkommet i foråret 2021, men som så meget andet blev det hele skubbet til senere på året på grund af corona.

Læs også: VIDEOPREMIERE: Ny sang og ep fra tidligere Attic Sleepers-frontmand

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA