x

Michael Jackson er nervøs for sit nye album

Michael Jackson er nervøs for sit nye album

Der har længe været snak og masser af rygter om det album, Michael Jackson skulle være i fuld gang med at indspille. Nu har en af de medvirkende, den amerikanske r&b-sanger Ne-Yo, taget bladet fra munden.

I et interview med gigwise.com fortæller han lidt om arbejdet med Jackson, hvis kommende album han både har været med til at skrive til og indspille.

Ne-Yo fortæller, at Jackson er panisk angst for ikke at leve op til folks forventninger og derfor bliver ved med at udskyde albummet, som oprindeligt skulle være udgivet i år, men nu formodentlig først udkommer i 2009.

Ne-Yo siger: ”Han bliver ved med at udskyde albummet. Michael er meget nervøs, fordi han ved, han er en underdog, og at folk gerne vil se ham fejle. Det er hårdt, når alle folks øjne hviler på ham, og der er så mange unge konkurrenter derude. Dette album er nødt til at være bedre end ”Thriller”. Michael ønsker melodier, der virkelig rykker.”

Ne-Yo fortæller videre, at han selv rystede som et espeløv af nervøsitet forud for mødet med sit store idol, som dog viste sig at være en vældig sympatisk fyr.

Ne-Yo oplyser afslutningsvis, at Michael Jackson også har planer om at følge udgivelsen af det kommende album med en turné – men nærmere kom Jackson det ikke.

Det kommende album bliver Michael Jacksons første efter det salgsmæssigt skuffende ”Invincible” fra 2001 og dermed også det første, efter at Jackson i 2005 blev renset for pædofilianklagerne mod sig og efterfølgende forlod Californien og bosatte sig i Bahrain.

Michael Jackson kunne i øvrigt 29. august fejre sin 50-års fødselsdag.

Michael Jacksons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA