x

Bloc Party til Danmark med nyt album i ryggen

Bloc Party til Danmark med nyt album i ryggen

Det engelske indie-rockband Bloc Party skulle have spillet i KB Hallen i november 2007, men koncerten blev i sidste øjeblik aflyst på grund af sygdom.

Nu kan vi informere om, at bandet giver koncert i Store Vega d. 22. februar. Det sker i forbindelse med udgivelsen af deres tredje album "Intimacy", som er i handlen d. 27. oktober.

Bloc Party har indtil vider udgivet ”Silent Alarm” i 2005 og ”A Weekend In The City” fra 2007. Sidstnævnte album gav vi her på GAFFA fem stjerner og rosende ord med på vejen, og dette album skabte da også en hastigt voksende fanskare.

Allerede nu kan man købe en digital udgave af albummet "Intimacy", som ifølge gruppen rummer sange, som er både "vildt eksperimenrende" og "klassisk Bloc Party”. Det citerer musiksitet Gigwise gruppen for at udtale.

Bloc Party er også blevet rost for deres energiske, skarpe live-optrædener, så forventningerne vil være høje, når de den 22. februar gæster Vega i København.

Forsalget til koncerten starter mandag d. 29. september via www.billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA