x

Busta Rhymes anholdt og løsladt

Busta Rhymes anholdt og løsladt

Selvom det hører til dagens (u)orden, at rappere bliver anholdt, så lad os da ikke holde os tilbage med at fortælle, at Rusta Rhymes i går blev anholdt, da han landede i London City Airport. Det skriver nme.com.

Det var immigrationsmyndighederne, der tilbageholdte Busta Rhymes grundet ”uafklarede domme” i USA.

Imidlertid blev Busta Rhymes hurtigt løsladt igen, da en højesteretsdommer ikke kunne se nogen grund til, at rapperen skulle tilbageholdes.

Busta Rhymes skal senere i dag mødes med de britiske myndigheder i retten for at få afklaret tvisten. I aften skal han, hvis alt går vel, optræde i Royal Albert Hall i London for 5000 fans, der af organisationen RockCorps har fået gratis billetter for at udføre fire timers frivilligt samfundsgavnligt arbejde såsom skraldesamling.

Koncertarrangørerne havde dog allerede allieret sig med rapperen Ludacris, der var klar til at tage over, hvis Busta Rhymes ikke kunne gennemføre koncerten – hvilket alt dog nu tyder på, at han kan.

Busta Rhymes har tidligere været i kontakt med lovens lange arm i forbindelse med en sag, hvor han blev anklaget for at have angrebet en mand, der spyttede på hans bil. Busta Rhymes er også blevet sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen og for at have køre bil i påvirket tilstand. Disse sager har givet Busta Rhymes flere betingede domme samt samfundstjeneste og en bøde.

Busta Rhymes debuterede i 1996 med albummet ”The Coming” og er nu på vej med sit ottende studiealbum, der får titlen ”B.O.M.B.” – måske er det det, der provokerede de engelske myndigheder – og ventes på gaden til december.

Busta Rhymes' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA