x

Rhye-sanger afviser anklager om seksuelle overgreb

Rhye-sanger afviser anklager om seksuelle overgreb

Afviser beskyldninger fra ekskonen Alexa Nikolas

Michael Milosh, også kendt som det canadiske enmandsband Rhye, har nu svaret på de anklager om seksuelle overgreb og grooming, som hans ekskone, skuespilleren Alexa Nikolas rettede mod ham forleden i et åbent brev på Instagram.

Milosh afviser beskyldningerne, som han kalder “skammeligt falske anklager” og “rædselsvækkende og ondskabsfulde løgne”.

Michael Milosh har sendt en udtalelse til Rolling Stone, hvor han blandt andet siger: “Så længe jeg kan huske, har jeg altid støttet kvinder og deres ret til at udtale sig og blive hørt. Derfor har disse falske anklager fra min tidligere kone været så sårende og chokerende for mig. (…)"

"Som alle ægteskaber havde vi vores forskelligheder og forsøgte at klare dem sammen det bedste, vi kunne. Til sidst, på trods af vores stærkeste indsatser, blev vi enige om at blive skilt. Jeg elskede hende meget, og vi havde mange gode år, før vores ægteskab sluttede. Jeg har altid kun ønsket det bedste for hende og fortsatte med at støtte hende økonomisk, også efter at jeg ikke længere var nødt til det ifølge vores skilsmisseaftale. Til sidst stoppede jeg, og som svar griber Alexa til karaktermord.”

Sangeren kommenterer ikke anklagerne om, at han skulle have groomet hende, da hun var under 18 år eller de konkrete overgrebsepisoder, Alexa Nikolas beskriver i sit åbne brev. Han fortæller til gengæld, at de blev kærester, da Nikolas var 18 år gammel, og Milosh boede i Berlin, at hun boede med ham der i en periode, og at han besluttede sig for at flytte til Los Angeles, hvor Nikolas havde sin base, af hensyn til hendes liv og karriere og deres fælles fremtid.

Milosh fortsætter: “Mit liv som turnerende musiker og presset fra rejser og livet på landevejen havde en indflydelse på vores ægteskab, og jeg er ked af, at hun følte, at mit professionelle liv havde en negativ indvirkning på hende og vores liv sammen. Alexa havde sine egne dæmoner, og jeg gjorde mit bedste for at være en god mand for at overkomme dem. Til sidst kunne vi ikke hjælpe hinanden.”

Han slutter med ordene: ”Jeg er fuldt forberedt til at samabejde med enhver uafhængig undersøger om disse falske påstande og ser frem til at blive befriet for alle disse skamløse spejle.”

Rhye var oprindeligt en duo bestående af Mike Milosh og den danske, Los Angeles-baserede musiker og producer Robin Hannibal (også kendt fra Quadron, Boom Clap Bachelors med flere), som dog forlod gruppen efter deres debutalbum Woman fra 2013. Et album, der i øvrigt har et foto af Alexa Nikolas på coveret.

LÆS OGSÅ: Ekskone anklager Michael ”Rhye” Milosh for grooming og seksuelt misbrug


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA