x

Led Zeppelin tættere på genforening?

Led Zeppelin tættere på genforening?

På GAFFA har vi tidligere været inde på, at Led Zeppelins gendannelse i Londons O2 Arena i december 2007 nok ikke var en enlig svale. Indtil videre er det sanger Robert Plant, som har været den mest modvillige i forhold til en Led Zeppelin-reunion.

Netop Robert Plant har nu, ifølge q4music.com, ombestemt sig og er blevet villig til at genoplive det legendariske band på en turné til næste sommer.

O2-koncerten var deres første optræden sammen i et kvart århundrede, bortset fra en kort optræden ved Live Aid i 1985.

Efter en overvældende respons på deres optræden i 2007 har de øvrige medlemmer af bandet øvet sig på fremtidige optrædener, indtil nu med stand-ins for Plant, som, ifølge The Sun, havde for travlt til at være med, blandt andet grundet sin turnévirksomhed med Alison Krauss.

Men nu har frontmanden, ifølge kilder, sagt ja til at deltage i en række af kommende shows, som er planlagt for sommeren 2009. En kilde har fortalt følgende til The Sun:

”Da Robert indså, at bandet var seriøse med at gennemføre koncerterne uden ham, fik det ham til at overveje det nøjere. Han indså, at han ikke kunne bære tanken om ikke at være en del af det.”

Hvis alt går efter planen, vil man til de kommende shows kunne opleve Jimmy Page, John Paul Jones og Jason Bonham, som erstatter sin afdøde far John Bonham.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA