Nyhed

Big Thief-guitarist har godt nyt om kommende album

GAFFA.dk - alt om musik

Han siger også, at det er "væsentligt anderledes" end deres tidligere værker 

Til musikmagasinet Guitar.com fortæller Buck Meek, guitarist i det amerikanske indierockband Big Thief, at deres kommende og femte album er "så godt som færdigt" og lige på trapperne. ”Lockdown var et tiltrængt pusterum, jeg havde brug for en pause,” udtaler han og fortsætter: "Og så endte Big Thief med at skabe ny musik i næsten seks måneder, hvilket var virkelig rart, fordi vi har turneret så meget, at vi ikke har haft chance for at indspille de sidste par år." 

Albummet kommer i kølvandet på bandets seneste album Two Hands fra 2019, et år hvor de også udgav albummet U.F.O.F. Derudover kunne Meek også fortælle, at han arbejder på sit eget projekt og et kommende soloalbum, der kommer oven på hans seneste og anden plade, nemlig Two Saviors fra januar i år. 


I 2020 udgav gruppens sanger og sangskriver Adrianne Lenker desuden hele to soloalbum, hvor GAFFAs annmelder tildelte det ene, songs, de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Simple, intime og smukke indspilninger fra en gudbenådet musiker

Bandet kan videre opleves live i Danmark, da de er booket til Roskilde Festival i år. Indtil koncerten og det kommende album lander, kan man varme op med den rolige "Paul" fra debutalbummet Masterpiece nedenfor: 


ANNONCE