x

Vinderne af KarriereKanonen er fundet

Vinderne af KarriereKanonen er fundet

P3’s Karrierekanonen er en konkurrence, hvor det gælder om at indsende et super-hit, som er godt nok til at komme i rotation i radioen. I modsætning til tidligere år har der i år ikke været noget krav om, at deltagerne har skullet synge på dansk.

P3 har i løbet af foråret modtaget ikke færre end 1800 musiknumre fra håbefulde ansøgere. I maj sorterede man 50 af de mest talentfulde ud, som skulle kæmpe om at komme i finalen. Siden da har man kredset sig ind på seks deltagere, og i de seneste dage er de sidste får blevet skilt fra bukkene. Og nu er årets tre vindersange så fundet.

P3’s jury har udvalgt de to af sangene, mens den sidste er blevet udvalgt af P3’s lyttere. De tre sange bliver nu råspillet i P3 året ud. Og de tre sange og kunstnerne bag er som følger:

Birk Storm: ”I Don’t Care” (elektrofunk)
Firehouse feat. Lady Smita: ”Du Får Ik’ Punani” (dancehall)
Ida Østergaard: ”On His Knees” (rock/pop)

Tidligere har KarriereKanonen været mere fokuseret på kunstnere end sange, ligesom det som nævnt har været et krav, at kunstnerne har sunget på dansk. Tidligere har der også været flere vindere – eller finalister, om man vil – hvert år. Flere af disse har siden fået gang i en fin musikalsk karriere, eksempelvis Magtens Korridorer, Tue West og Rasmus Nøhr.

Birk Storm på MySpace

Firehouses hjemmeside

Ida Østergaard på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA