x

Ny tre-dages festival i Århus

Ny tre-dages festival i Århus

Danske Bank og Studenterhus Århus er gået sammen om et nyt tiltag, Newbees-koncerter, som skal agere affyringsrampe for mere eller mindre nye musiknavne i Århus.

De bands, som Newbees præsenterer, kommer primært fra vækstlaget i det århusianske musikliv og håndplukkes af Studenterhusets frivillige musikgruppe. Musikgruppen består af studerende fra de videregående uddannelser i Århus.

På tre aftener præsenterer elleve af Danmarks bedste upcoming kunstnere deres musik, som er alt lige fra rock til hiphop over elektronisk og indiepop.

”På festivalen præsenteres navne som vi tror, bryder igennem indenfor meget kort tid,” lyder det i en pressemeddelelse fra Emil Vegebjerg og Mark Christensen, som er medarrangører af Newbees-festivalen.

De elleve bands har alle været en synlig del af den musikalske undergrund og har enten tidligere spillet på Studenterhus Århus, til Spot Festival, Vesterbro Festival eller senest Oppenheimers Eftermiddag.

”Vi har taget det bedste fra de tre festivaler og samlet det på tre aftener i Studenterhus Århus,” lyder det videre fra Emil Vegebjerg og Mark Christensen.

Blandt navnene findes blandt andet One Eyed Mule (billedet), der spiller Americana western inspireret folk/blues. Bandet gav koncert under årets Spot-festival, hvor en pakket koncertsal kunne følge gruppen.

En anden koncert der venter festivalens gæster er de to unge knægte i Electrojuice. De har allerede gjort sig bemærkede med deres remix-udgaver af sange fra Lulu Rouge, When Saints Go Machine, The Floor Is Made Of Lava og Veto.

Programmet ser således ud:

Torsdag d. 9. oktober:
Bodebrixen: http://www.myspace.com/bodebrixen
No and The Maybes: http://www.myspace.com/noandthemaybes
Ginger Ninja: http://www.myspace.com/gingerninjamyspace
One-Eyed Mule: http://www.myspace.com/oneeyedmule

Fredag d. 10. oktober:
Spejderrobot: http://www.myspace.com/spejderrobot
Electrojuice: http://www.myspace.com/electrojuicemusic
Birk Storm: http://www.myspace.com/birkstorm

Lørdag d. 11. oktober:
Men Among Animals: http://www.myspace.com/menamonganimals
AndyOp: http://www.myspace.com/andyop
Gustav Foss: http://www.myspace.com/gustavfoss
La La Naïve: http://www.myspace.com/lalanaive

Billetter kan købes på GAFFA Billet

Køb billetter hos GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA