x

Bag Facaden udgiver ny single og musikvideo

Bag Facaden udgiver ny single og musikvideo

Bag Facaden er en ny dansk popgruppe, der i deres tekster fortæller åbent om egne erfaringer og oplevelser. Deres første single ”En Streg I Bogen” tager emnet op om misbrug af stoffer, og hvad det kan føre til.

Den 6. oktober udkommer denne single, som bakkes op af en musikvideo, der er lavet for at sætte billeder på historien om deres bedste ven, som røg ud i et stofmisbrug.

Bandets medlemmer indtog scenen allerede i 1998 i gruppen DownIIII’s (Downforce), med optræden i blandt andet TV2, Årets Mand og Puls. I dag er Jan Carlsen og Casper Svensson genforenet i en ny konstellation og er igen klar til at indtage den danske musikscene.

Til musikken har de allieret sig med producer Christian Lund, der blandt andet har arbejdet sammen med producer-Teamet Cutfather & Joe, Szhirley, Miss Mukuba og Remee.

Om singlen fortæller Casper og Jan i en pressemeddelelse:

”En Streg I Bogen” fortæller hudløst ærligt om den bitre erfaring at være bedste ven til én, hvis liv tager en drejning på gund af stoffer. Sangen er skrevet til vores rigtig gode ven, og var vores måde at få sat ord på den frustration og afmagt, man oplever ved at være der, men intet kan stille op."

”En Streg I Bogen” distribueres af PhatPhase, og vil være tilgængelig på alle de kendte digitale medier d. 6. oktober.

Musikvideoen kan ses på Youtube her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA