Nyhed

Iceage klar med ny single og video – og drager på dansk turné

GAFFA.dk – alt om musik

Endnu en forløber for albummet Seek Shelter, der udkommer 7. maj

De københavnske, internationalt anerkendte post-punkere Iceage er klar med en ny single og en tilhørende video. Denne gang er der tale om sangen "Shelter Song", som vil være åbningsnummeret på deres kommende femte album, Seek Shelter, der udkommer 7. maj på det New York-baserede selskab Mexican Summer. Se videoen nedenfor.

"Shelter Song" er et langsomt og stemningsfuldt nummer, som blandt andet byder på vokaler fra gospelkoret Lisboa Gospel Collective. Musikvideoen er instrueret af Catherine Pattinama Coleman, som i en pressemeddelelse udtaler:


"Som barndomsven af gruppen var det vigtigt for mig at vise vores venskab og de folk, vi deler hverdagslivet med. Så i stedet for at lave en video fuld af symbolik eller en iscenesat optræden ville jeg lave en privat og personlig video tæt på vores hjerter. Efter et vanvittigt år med Covid-19, verden i flammer og strukturel racisme, der peakede i så stort omfang ville jeg skabe et meningsfuldt væk, især ved at være en farvet kvinde og i mit tredje trimester. I midten af en pandemi er det vigtigt at huske for de af os, der er privilegerede nok til at have et tag over hovedet, mad, sikkerhed, kærlighed og omsorg, at det er noget af stor betydning. Kærlighed er ikke noget, man skal tage for givet."

LÆS OGSÅ: Iceage annoncerer album – se ny musikvideo

Iceage spiller følgende danske koncerter i maj og juni:

6. maj - Copenhagen Distillery, København
14. maj - Forbrændingen, Albertslund
15. maj - Richter, Gladsaxe
20. maj - Gimle, Roskilde
26. maj - Posten, Odense
27. maj - Studenterhuset, Aalborg
28. maj - Drivhuset, Skive
2. juni - Harders, Svendborg
3. juni - Atlas, Aarhus
4. juni - Sønderborghus, Sønderborg
5. juni - Tobakken, Esbjerg


Se videoen til "Shelter Song":

ANNONCE