x

Bruce Springsteen til Super Bowl

Bruce Springsteen til Super Bowl

Det bliver stadionrockens ukronede konge, Bruce Springsteen og hans E Street Band, der kommer til at spille i halvlegen til næste års Super Bowl, finalen i amerikansk fodbold, der afvikles til februar i Tampa, Florida. Det oplyser rollingstone.com.

Super Bowl-transmissionen plejer at være et af de mest sete programmer i USA og i verden i det hele taget, og i år var der således 148 millioner amerikanere, der så udsendelsen. Desuden plejer finalen at blive set af hundreder af millioner uden for USA.

I år var det Tom Petty And The Heartbreakers, der var pauseunderholdning til Super Bowl. Tidligere har navne som Prince og Rolling Stones optrådt ved showet, og så var det jo her, at Justin Timberlake i 2004 blottede Janet Jacksons bryster, hvilket resulterede i både stor underholdning, debat og sagsanlæg fra rasende, rystede seere.

Bruce Springsteen & The E Street Band har netop afsluttet en længerevarende turné i kølvandet på sidste års album ”Magic”. En tur, der både bragte Bossen og bandet til Forum i København i december sidste år og til Parken i juni i år.

Bruce Springsteens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA