x

Guns N' Roses satser på udgivelse den 25. november?

Guns N' Roses satser på udgivelse den 25. november?

Udgivelsen af Guns N' Roses' album "Chinese Democracy" er blevet udskudt et hav af gange, og der er nu blevet sat en ny dato på begivenheden. Denne gang går rygterne om, at Guns N' Roses sigter på den 25. november for udgivelsen af den længe ventede plade.

Albummet, som har været under bearbejdning i over 14 år, bliver i første omgang eksklusivt tilgængeligt i alle amerikanske Best Buy-butikker.

Årsagen til de mange udskydelser er blandt andet, at produceren er blevet skiftet ud flere gange undervejs. Blandt de involverede har været Queens og Gasolin's gamle producer, Roy Thomas Baker.

Der er også to singler på vej fra det kommende album. Den første single hedder "If The World", som også kommer til at indgå i filmen "Body Of Lies" med Leonardo DiCaprio og Russell Crowe. Dette bliver den anden udgivelse fra albummet, eftersom nummeret "Shackler's Revenge" er inkluderet i det nye spil "Rock Band 2".

Vi må stadig vente lidt med at få helt officielle udmeldinger om udgivelsesdatoer på både singler og album, men forhåbentlig bliver vi også i Danmark i stand til at købe hele albummet inden årsskiftet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA