x

The Wong Boys klar med debutalbum

The Wong Boys klar med debutalbum

Der har længe været snak i den danske undergrund om The Wong Boys, ligesom de i foråret varmede op på Spleen Uniteds Danmarksturné. Nu kommer deres debutalbum så. Mandag den 13. oktober er ”The Wong Boys” på gaden som en opfølger til forårets single ”Get Ur Fuk On”.

The Wong Boys er sangeren, sangskriveren og guitaristen Frank Ziyanak (og kendt som forgrundsfiguren i Death To Frank Ziyanak) og elektronika-musikeren og laptop-betjeneren Stefan Kvamm (også kendt under navnet Betofon, og ja, han er lillebror til Simon Kvamm).

”Stefan er god. Frank er ond”, lyder det i en pressemeddelelse fra gruppens pladeselskab. Det lyder måske en kende mystisk, men man kan i hvert fald konstatere, at Frank er en anelse bredere over skuldrene end Stefan.

Pladeselskabet beskriver endvidere The Wong Boys således:

”The Wong Boys er lyden af garvede udskud, der rejser sig fra New Yorks styggeste rendesten og pludselig finder sig selv på byens hotteste in-club.”

Da The Wong Boys spillede på årets Spot Festival, skrev GAFFAs anmelder Jesper Gaarskjær blandt andet følgende:
”Frank Ziyanak har ingen stor stemme, og lydhjernen Stefan Kvamms dubs, rytmer og beats er såmænd heller ikke det mest nyskabende. Men på scenen fungerede og supplerede de hinanden fint: den kølige, nonchalante Ziyanak ved mikrofonen og den gakkede, dansende Kvamm, der som en lidt slap udgave af The Prodigys Keith Flint skabte stemning, når han i sin sorte læderjakke forlod sin bærbare computer og lydpult.”

"The Wong Boys" udkommer på Frank Ziyanaks selskab Hi-Strung Records i samarbejde med Sony BMG. Gruppens management er Volcano Management, også kendt for Nephew, Veto, The Floor Is Made Of Lava med flere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA