x

Poul Krebs streamer hemmelig koncert

Poul Krebs streamer hemmelig koncert

Sangeren kan opleves i det nye, specielle format til ''Secret Place''-koncert

Musikhuset Aarhus har to gange før afholdt Secret Places-koncerter ‒ én gang med Ida Corr og én gang med Lau Højen. Onsdag den 7. april klokken 20 afholdes den tredje af slagsen, denne gang med Poul Krebs som aftenens hovedperson. 

Konceptet bag Secret Places-koncerterne er, at de sendes fra hemmelige og overraskende steder i Musikhuset, som publikum normalt ikke har adgang til. Publikum får i denne omgang lov til at være med til at bestemme, hvor Poul Krebs skal optræde fra ‒ om det skal være fra Musikhusets køkken eller fra tagterrassen, hvorfra der er smuk udsigt over byen.

”Poul Krebs har under coronaen gjort sig bemærket som en af de musikere, der har været allerbedst til at finde kreative løsninger og skabe forbindelse til sine fans digitalt. Med livskloge sange, spilleglæde og stor charme føler man sig altid hjemme i Pouls selskab, og vi glæder os til at præsentere ham til Secret Places i Musikhuset”, siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Eventet sendes på Musikhusets FacebookInstagram og YouTube-kanal og bliver efterfølgende lagt op på Musikhusets hjemmeside.

Det er muligt at tilmelde sig og at være med til at beslutte, hvor Poul Krebs skal optræde fra, på arrangementets Facebook-begivenhed

De to første Secret Places-koncerter har fået 60.000 visninger, oplyser Musikhuset Aarhus.

Læs også: Korn annoncerer stor live-streaming-begivenhed

Varm op med "Ingen grænser for kærlighed":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA