x

NY TURNÉ: Peter Sommer er atter alene med Palle i verden

NY TURNÉ: Peter Sommer er atter alene med Palle i verden

Touren, der kommer til at bestå af 14 koncerter, bringer Peter Sommer, og hans trofaste kompagnon og pianist i Tiggerne, Palle Hjorth rundt i det seks album lange bagkatalog.  

Tilbage i 2018 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt med de skarpe tekster i front. Det blev til touren "Alene med Palle i verden" med Sommer og tangentspiller Palle Hjorth fra Sommers band Tiggerne alene på scenen. Det seneste år har Sommer og Hjorth indspillet et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra hans seks soloalbum, og nu drager de på tour igen.  

Peter Sommer udtaler: "Af sted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentlig ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste seks plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde’."

LÆS OGSÅ: En Sommersk drive-in-prædiken 

I starten af 2020 udgav Peter Sommer det anmelderroste album Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund, som endnu engang har stadfæstet hans rolle som en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere. 
 
Koncerter: 
9/9 – Vordingborg, Stars 
10/9 – Ishøj Kulturcafé 
21/9 – Aalborg, Skråen 
22/9 – Musikhuset Aarhus 
23/9 – Rødovre, Viften 
24/9 – Birkerød, Mantzius Live 
25/9 – Næstved, Grønnegade Kaserne Kulturcenter 
26/9 – København, Bremen Teater 
4/11 – Struer, Folkets Hus 
5/11 – Herning, Fermaten 
18/11 – Hørsholm, Trommen 
19/11 – Holbæk, Rotationen 
20/11 – Harboøre, 18B 
21/11 – Odense, Magasinet 

Billetter kan købes lige her 

Indtil da kan du varme op med en koncertoptagelse med Peter Sommer og Palle Hjorth fra DR Koncerthuset i 2018:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA