x

Nye personlige blandinger på Spotify

Nye personlige blandinger på Spotify

Nu kan alle brugere af Spotify, både dem, der betaler og dem, der ikke betaler, få adgang til helt nye personlige playlister baseret på kunstner, genre og årti

Streamingtjenesten Spotify har længe haft personlige playlister, dem du dagligt får, når du åbner Spotify, baseret på det du har hørt og det, som Spotifys algoritme tror, at du gerne vil høre.

Forskellen er, at de nye playlister er grupperet i kunstner, genre og årti, så hvis du ofte hører sange fra 00’erne, ja så vil du få en liste befolket af kunstnere, der var populære i det første årti af 2000-tallet.

Hvis du er fan af Robbie Williams, ja så får du lister med udelukkende hans musik, og hvis du er interesseret i at få en blanding af kunstnere, ja så kan du vælge de nye genre-playlister.

Ifølge Spotify selv vil disse playlister bliver opdateret jævnligt og vil bestå af indhold fra flere forskellige playlister, så du får en god blanding. Hvis du vil prøve funktionen, så finder du den under ”Til dig”-menuen.

Med samme opdatering har Spotify også forsøgt at gøre det lettere at lave dine egne mix af musiknumre, så du nu kan lave beskrivelser, uploade billeder og trække numre ind i eksisterende playlister, både i den app, du har på skrivebordet og den, du bruger på web’en.

LÆS OGSÅ: Ansigtsmaske med indbygget elektronik


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA