x

Lil Tjay giver koncert i København

Lil Tjay giver koncert i København

Glædelige nyheder til de trapglade hiphop-fans

Hele vejen fra The Bronx i New York lægger det unge raptalent Lil Tjay vejen forbi København, når han som en del af sin Destined 2 Win-turné giver koncert i Amager Bio d. 9. november.

Den nu kun 19-årige rapper startede sin musikkarriere i 2017 med sangen ‘’Resume’’, der blev stor på Soundcloud. I 2018 fik han skrevet pladekontrakt med Columbia Records, og i 2019 udkom hans debutalbum True 2 Myself, der debuterede som nummer fem på Billboards Top 200-liste. 

Han blev udvalgt til hiphop-magasinet XXLs årlige ‘’Freshman Class List’’ i 2020, som er ti opkommende navne, man skal holde øje med, som bladet hvert år udvælger. I sidste uge udkom rapperens andet album, Destined 2 Win, der indeholder features fra store navne som 6LACK, Polo G, Fivio Foreign, Moneybagg Yo, Offset (Migos), Saweetie, Toosi og Tyga.

‘’Jeg prøver stadig at finde min vej. Hvad der end er sket i mit liv, er det dét, der fik mig hertil. Hvis jeg ikke have været gennem disse oplevelser, så ville jeg sikkert ikke være mig. Der er altid forhindringer, jeg er ret sikker på, at der kommer til at komme flere forhindringer, og jeg ved bare, at jeg kommer til at være i stand til at kæmpe mig forbi dem. Forstår du? Destined 2 win’’, siger Lil Tjay.

Singlen ‘’Calling My Phone’’ med rap-kollegaen 6LACK, der udkom i februar, blev nummer tre på Billboard Hot 100 og er endnu et tegn på, at rapperen fra The Bronx kommer til at blive et af de helt store navne på hiphop-scenen i år. 

Billetsalget til koncerten starter på fredag den 9. april kl. 12, og billetter kan købes lige her, via Tickemaster, All Things Live eller på Amagerbio.dk

LÆS OGSÅ: Snoop Dogg giver arenashow i Danmark – med masser af gæster 

Varm op til koncerten med ‘’Oh Well’’:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA