x

Sting-koncert får ny dato – ekstra chance for at få billetter

Sting-koncert får ny dato – ekstra chance for at få billetter

Koncerten er heldigvis ikke aflyst, men bare udskudt i denne omgang

Stings My Songs-turné er blevet udskudt, hvilket vil sige, at hans danske koncert i juni, som oprindeligt skulle have fundet sted den 19. juni i år i Lunden i Horsens, nu i stedet er blevet flyttet til den 24. juni 2022 ved Fængslet i Horsens

Koncerten skulle egentlig have været spillet sidste år, men blev udskudt på grund af corona. En glædelig nyhed ved ændringerne er dog, at området ved Fængslet har kapacitet til flere publikummer end Lunden, hvilket betyder, at der nu også sættes flere billetter til salg til den ellers udsolgte koncert.

My Songs-turneen byder på en musikalsk rejse gennem tiden, i form af kendte sange fra både The Police og fra Stings solokarriere. Det indebærer hits som ‘’Roxanne’’, ‘’Fields of Gold’’, ‘’Englishman in New York’’, ‘’Message In A Bottle’’ og mange flere.

Til at akkompagnere Sting til showet kommer guitaristerne Dominic Miller og Rufus Miller, trommeslager Josh Freese, keyboardspiller Kevon Webster, harmonikaspiller Shane Sager og korsangerne Gene Noble og Melissa Musique.

Billetsalget starter i dag kl. 15, og billetter kan købes via Ticketmaster

Billetterne koster 695 kr. + gebyr

Læs også: Sting: For at kunne skrive om mit liv er jeg nødt til at leve det først


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA