Nyhed

Martin Jensen giver spektakulær streamingkoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Streamer fra toppen af Aalborg Kongres & Kultur Center fredag den 16. april

I aftes sluttede Martin Jensen sin første sæson som dommer i X Factor (uden at have deltagere i finalen), og nu annoncerer han så en spektakulær streamingkoncert, hvor han vil optræde på taget af scenetårnet i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i 35 meters højde fredag den 16. april klokken 20 til midnat. Koncerten kan ses live på Martin Jensens Twitch-kanal fra kl. 20.00.

Til lejligheden bliver der opbygget en scene på midten af scenetårnets tag, der ellers ikke bliver brugt til koncerter. Scenetårnet er en del af Aalborgs skyline med udsigt til resten af Aalborg og Limfjorden.


”Hvor bliver det vildt at sætte huset i gang igen efter den lange corona-tid med en så grænseoverskridende topkoncert med Martin Jensen. Et festfyrværkeri og et brag som signal om, hvad publikum fremover kan forvente af oplevelser, vi kommer til at byde på. At vi kommer til at præsentere det, vi plejer, men også det, vi IKKE plejer, som her en international artists vanvittige idé om fire timers koncert i 35 meters højde,” siger CEO i AKKC, Nicolaj Holm.

Koncerten er en del af Martin Jensens Me, Myself Online-koncept, hvor han over det seneste år har livestreamet fra bemærkelsesværdige lokaliteter som Skovtårnet ved Haslev på Sydsjælland, Parken, Billund Lufthavn og senest Illum i København. For Martin Jensen er Me, Myself Online en mulighed for, at hans fans kan have en fest i hjemmets trygge rammer.

Martin Jensen siger selv følgende om koncerten i en pressemeddelelse:


Me, Myself Online startede i 2020 med idéen om at give en helt unik liveoplevelse i hjemmets trygge rammer. Konceptet har for hvert show vokset sig større og større, og vi har nu flere hundredetusinde mennesker ved hvert show, som tuner ind til vores stream. Det er helt sindssygt, at det har taget så meget fart, og det er også derfor, jeg har ledt efter den rigtige partner for at give det største show nogensinde. AKKC er et oplagt valg, og jeg er så glad for, at de er med på idéen. Det her bliver det største, flotteste og mest sindssyge show i Me, Myself Onlines historie. Jeg glæder mig til at gå live den 16. april kl. 20 på Twitch!”

Foruden koncerterne har Martin Jensen for nyligt indgået et samarbejde med Falck om at undervise elever i selvpodning for COVID-19. Det sker i form af en undervisningsvideo, som eleverne skal se, inden de gennemfører selvpodning.

Aalborg-koncerten, der bliver filmet med droner og byder på blandt andet fyrværkeri og pyroteknik, kan følges live på Martin Jensens Twitch-kanal fredag den 16. april fra kl. 20.00 til midnat: https://www.twitch.tv/martinjensentv.


LÆS OGSÅ: MARTIN JENSEN-INTERVIEW: From Sorring with Love

Varm op med en optagelse fra Martin Jensens show i Skovtårnet:


ANNONCE