x

Nyt album fra The Fireman

Nyt album fra The Fireman

Paul McCartney og produceren Youth er klar til at udsende endnu en plade under det mystiske alias The Fireman. Pladen hedder "Electric Arguments" og udkommer den 17. november.

Det er det tredje album fra duoen, som tidligere har udgivet det dansevenlige "Strawberries Oceans Ships Forest" fra 1993 og det instrumentale album "Rushes" fra 1998.

På den nye skive vil der for første gang blive lagt vokal på de musikalske arrangementer, og, ifølge en pressemeddelelse, er der tale om et varieret album, som vil overraske de fleste.

De tretten numre på albummet er eftersigende blevet indspillet på tretten dage over en et-års periode, og hver eneste sang er således både blevet skrevet og indspillet på et enkelt døgn.

Ifølge pressemeddelelsen gik de to gutter ind i studiet uden en plan eller en klar retning for, hvordan de ønskede, at albummet skulle lyde.

Om denne tilgang til kunstarten har haft en god eller dårlig effekt, må vi vente nogle uger med at finde ud af. Albummet "Electric Arguments" udkommer den 17. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA