x

Blitzen Trapper aflyser Vega-koncert

Blitzen Trapper aflyser Vega-koncert

Den amerikanske seksmands-gruppe Blitzen Trapper har netop fulgt op på deres anmelderroste tredje plade ”Wild Mountain Nation” fra 2007 med et nyt udspil ved navn ”Furr”. Et album, som har fået ganske fine anmeldelser, også i GAFFA, som diskede op med fire stjerner og blandt andet følgende ord:

”Sangskrivningen er gennemgående på et højt niveau, ikke mindst ”Sleepy Time In The Western World” og ”Furr”, som begge øjeblikkeligt klæder sig fast til hjernebarken. Ligeledes fryder de mange vokalharmonier på et helt igennem tilbageskuende, men fint album.”

På den nye plade har Blitzen Trapper skiftet pladeselskab til det prestigefyldte Sub Pop (Band Of Horses, Wolf Parade, The Gutter Twins og i senfirserne blandt andet Nirvana). Blitzen Trapper trækker på genrer som americana, country og folk med masser af vokalharmonier og tydelige rødder i tresserne og halvfjerdserne.

I forlængelse af gruppens nye album skulle gruppen have spillet i Lille Vega i København den 15. oktober. Imidlertid oplyser bandet nu, at koncerten er aflyst grundet ”ændringer i turnéplanen”.

Billetter refunderes, hvor de er købt.

Blitzen Trapper på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA