x

Nephews støttekoncert kan ses på nettet

Nephews støttekoncert kan ses på nettet

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Nephew inviterer den nye danske internettjeneste iMelos.com nu til gratis koncert med Nephew, direkte transmitteret fra Store Vega den 4. oktober.

Selve koncerten med Nephew, som er bandets kun anden koncert i Danmark i år, er allerede udsolgt, men man kan stadig støtte den gode sag og sidde på første parket på iMelos.com, når det danske rockband går på scenen.

Koncerten skal skabe opmærksomhed om de to netværk for unge kræftramte, Drivkræften og Proof of Life, og samtidig rejse penge til deres og Kræftens Bekæmpelses arbejde med unge kræftramte. Kræftens Bekæmpelse har blandt andet planer om at holde et årligt landsmøde, hvor unge kan møde andre kræftpatienter. Og både Drivkræften og Proof of Life har masser af idéer til arrangementer, som de gerne vil tilbyde medlemmerne.

Jo flere der ser med, jo flere penge går der til unge kræftramte. iMelos.com producerer koncerten for egen regning og garanterer et kontant sponsorat til arbejdet med de unge kræftpatienter.

Koncerten med Nephew i Vega er lørdag d. 4. oktober kl. 21.00. Nettransmissionen er gratis for brugerne, men kræver, at man opretter sig på www.imelos.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA