x

Devendra Banhart splitternøgen på nyt cover

Devendra Banhart splitternøgen på nyt cover

Klik på "galleri" for at se Devendra Banhart og Greg Rogove vise det hele.

Som vi tidligere har berettet om, er neo-hippien Devendra Banhart på vej med et album med sideprojektet Megapuss, en duo bestående af Banhart og sangeren og multiinstrumentalisten Greg Rogove, også kendt fra det psykedelisk inspirerede band Priestbird.

Megapuss udsender debutalbummet ”Surfing” 7. oktober på Neil Youngs pladeselskab Vapor Records.

Nu er coveret og cd-bookletten til albummet blevet offentliggjort, og det viser Banhart og Rogove splitternøgne og skjuler intet – altså heller ikke det mellem benene. Faktisk er der en vis fallos-fiksering på coveret, som du kan se i sin helhed, hvis du klikker på ”galleri” ovenfor. Men pas på, det kan virke anstødeligt på svage sjæle.

Det er naturligvis ikke første gang i verdenshistorien, at musikere viser det hele på deres pladeomslag, men siden de glade hippiedage i tresserne og halvfjerdserne har det ikke rigtigt været på mode.

Trioen Priestbird udgav sidste år deres debutalbum ”In Your Time”. Tidligere har de udgivet et instrumentalt album, ”Book Of Sand”, under bandnavnet Tarantula A.D.

Devendra Banhart debuterede i 2002 med albummet ”Oh Me Oh My” og fik sit store gennembrud i 2004 med den meget roste toer ”Rejoicing In The Hands”. Han har siden udgivet yderligere tre album, senest ”Smokey Rolls Down Thunder Canyon” fra september 2007.

Megapuss på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA