x

VIDEO: Martin Jensen holdt Danmarks største streaming-koncert i 35 meters højde

VIDEO: Martin Jensen holdt Danmarks største streaming-koncert i 35 meters højde

Den danske dj fik lov at fejre det, der forhåbentligt bliver enden på lockdown, med en kæmpe musikfest

Den verdensberømte danske dj, X Factor-vært og producer Martin Jensen spillede fredag den 16. april en koncert, der ifølge Aalborg Kongres & Kultur Center blev set online af halvanden million mennesker. Koncerten var fire timer lang og blev sendt fra det 35 meter høje scenetårn i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Kæmpekoncerten blev afsluttet af 750 spot og 750 affyringer af fyrværkeri, der gjorde den mørke aftenhimmel flot og festlig, og så blev omkring fire hundrede projektører taget i brug under koncerten for at skabe den helt rigtige stemning. Koncerten blev en musikalsk markering af den genåbning af Danmark, som vi alle har ventet tålmodigt på siden den 18. december.

Martin Jensens verdenshits ‘'Solo Dance’', og '’All I Wanna Do'’ har sammen med en række andre hits været med til at give ham over 2,5 milliarder streams på verdensplan, og de to numre var en del af sætlisten, da Martin Jensen i fredags spillede den ekstraordinære koncert.

Martin Jensen fik sit gennembrud med nummeret ‘’Miracles’’ i 2015. I dag har han mere end en halv millioner abonnenter på YouTube og 11,5 månedlige lyttere på Spotify. I løbet af sin karriere har han blandt andet arbejde sammen med internationale stjerner som Ed Sheeran, Katy Perry og Jason Derulo.

Martin Jensen har netop annonceret to koncerter for publikum, i Aalborg og København.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen giver liveshows – med publikum

Det er muligt at se eller gense koncerten på Martin Jensens Twitch

Læs også: MARTIN JENSEN-INTERVIEW: From Sorring with Love  

Se et kort stemningsklip fra koncerten i fredags lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA