Nyhed

Sådan opdager du ny musik online

GAFFA - alt om musik

Det at opdage ny musik, er en god oplevelse, og derfor så kan man med fordel tilrettelægge for, at man opdager ny musik noget oftere. Her kan du læse mere om, hvordan du nemt kan opdage ny musik online, og få gode musikoplevelser. 

Brug ‘explore’-funktionen
Hvis du abonnerer på en streamingtjeneste for musik som Spotify, så er der en funktion, som du med fordel kan benytte dig af. Det er den funktionen, der hedder ‘explore’, der faktisk lader dig opdage helt ny musik, som du måske ikke havde overvejet. Spotify gør sig også umage for, at du skal opdage genre som du ikke hører så meget på i forvejen. Derfor kan du med fordel opdage noget helt nyt, som du måske ikke var klar over at du godt kunne lide, og udvide din horisont noget mere. 

Der bliver også lavet en ugentlig spilleliste til dig, som du måske ikke har opdaget endnu. Den hedder Discover weekly, og her kan du opdage numre og artister i en spilleliste, der er specielt sat sammen til netop dig, ud fra ting som Spotify har registreret at du hører meget på i forvejen. Derfor er dette en god måde at opdage noget helt nyt på, også når du står lidt fast og føler at du bare hører på det samme igen og igen.


Især hvis du er typen, der godt kan lide at høre musik, når du træner, så er denne funktionen guld værd. Det er jo sådan, at vi kan blive motiveret af at have musik i ørerne, og det gælder også, når vi træner. Derfor kan det også have meget at sige, hvad slags musik vi hører under træning, og når man opdager noget nyt, som man ikke er gået død i endnu, så kan det bidrage til at give helt ny motivation til din træning. 

Find andre gode oplevelser online 
Det er dog ikke udelukkende musik man kan opdage mere af online. Alle mulige gode oplevelser ligger nemlig bare på nettet og venter på at du skal finde dem. Det kan være fra det helt pikante, fra partner til trekant søges til en fræk sex date, til at opdage en ny tv-serie, som ingen er begyndt at snakke om for alvor endnu. Det er det som er så fantastisk med nettet.

Der ligger nemlig en masse oplevelser klare, som bare venter på at blive opdaget af lige præcis dig, så du kan få glæde af den, og de oplevelser kan så i sin tur lede til nogle helt nye igen. Det er det, der er så fantastisk med den verden vi finder online,  den er meget større, end den umiddelbare verden vi befinder os i, og derfor er der også muligheder for at opdage så meget mere. 


ANNONCE