x

Janet Jackson udskrevet

Janet Jackson udskrevet

Som vi skrev i går, blev Janet Jackson hasteindlagt mandag kort før en koncert i Montreal, som hun derfor måtte aflyse. Til dem, som måtte bekymre sig om r&b-stjernens velbefindende, kan vi nu beroligende fortælle, at Ms. Jackson er udskrevet igen – det blev hun faktisk efter kun to timer, skriver Yahoo! News. Hvad Janet Jackson fejlede, melder historien dog noget om.

Janet Jackson har det dog stadig så dårligt, at hun har været nødsaget til at udskyde sine planlagte koncerter i aften, onsdag i Boston og torsdag i Philadelphia. Koncerterne forventes gennemført på et senere tidspunkt. Janet Jackson ventes dog klar til lørdagens koncert i Greensboro, North Carolina, oplyser en talsperson til Yahoo! News.

Janet Jackson udgav i februar sit tiende studiealbum, det meget sex-orienterede ”Discipline”, der har fået lidt blandede anmeldelser i pressen. GAFFAs Sohail Hassan var dog ret positiv i sin firstjernede anmeldelse og konkluderede her: ”Man kan se dette album som et bevis på, at Janet Jackson stadig kan levere varen, hvis materialet er i orden.”

Janet Jacksons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA