x

Rammstein-fan bygger bandets scene i Lego – roses af gruppen

Rammstein-fan bygger bandets scene i Lego – roses af gruppen

Modellen har allerede fået stemmer nok til, at Lego vil kigge på den

En kreativ Rammstein-fan har bygget en Lego-model af gruppens omfattende scenekonstruktion, og han får nu ros af bandet, der har delt hans model på deres Facebook-side og opfordret fans til at stemme med henblik på, at Lego kan sætte modellen i produktion, skriver Consequence of Sound.

Legos såkaldte Lego Ideas-projekt har opfordret designere, professionelle som amatører, til at skabe værker, der kan gøres til byggesæt og derefter sælges af legetøjsbrandet. Man kan uploade sit forslag på en hjemmeside, og herefter kan alle stemme på modellen. Alle modeller, der får over 10.000 stemmer, bliver vurderet af en designer fra Lego, uden at Lego dermed lover, at modellen bliver sat i produktion.

En designer kaldet ”Airbricks” har bygget Rammsteins scenekontruktion under det noget anonyme navn ”Stadium Tour”.  

Beskrivelsen af designet lyder som følgende: ”Rockkoncertscene, bestående af seks medlemmer: to guitarister, en bassist, en keyboardspiller, en trommeslager og en sanger”.

”Scenerne kan moduleres efter din smag, og der er en funktionel elevator til at sige farvel til offentligheden i slutningen af koncerten. Jeg har skabt dem for at minde mig om de gode tider, som blev brugt på koncerter, da vi ikke havde denne sygdom hængende og i håb om, at alt dette snart vil være bag os”, udtaler designeren. 

Rammstein har nu delt et link til hjemmesiden, hvor folk kan stemme på ”Stadium Tour”. Desuden har gruppen på Facebook skrevet en opfordring til deres fans: ”Rammstein ville elske at få dette byggesæt. Deltag for os, så vi kan nå de 10.000 stemmer!” Og dette tal er faktisk allerede nået.

Rammstein er kendt for deres omfattende liveshows med masser af ild og fyrværkeri. Projektsiden  har ikke nævnt Rammsteins navn – sandsynligvis for at undgå licensproblemer – men modellen er tydeligvis baseret på scenen, der blev brugt til det tyske metal/industrial-bands europæiske turné i 2019. Deres næste europæiske turné, herunder deres koncert i Ceres Park i Aarhus, er udskudt til 2022 på grund af coronaviruspandemien.

LÆS OGSÅ: Rammstein klar med ny dansk dato

Sidste år skulle Rammstein have spillet deres første stadionturné nogensinde i Nordamerika, men den blev udsat på grund af corona og begynder nu efter planen 22. august. 

Rammstein would love to have this construction kit. Join us to reach the 10,000 votes! Vote now: https://ramm.st/32S3ziR

Slået op af RammsteinFredag den 23. april 2021

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA