x

Glasvegas får dansk releasedato

Glasvegas får dansk releasedato

En af årets mest omtalte britiske rockdebuter bliver nu sendt ud i Danmark. Det drejer sig om det skotske band Glasvegas fra Glasgow (deraf navnet), hvis selvbetitlede debutalbum er blevet modtaget med begejstring med blandt andet fem ud af fem stjerner i The Observer og ni ud af ti i NME.

- Vi er virkelig glade for, at det endelig er faldet på plads med at udgive Glasvegas i Danmark. Efter den utrolige modtagelse, de har fået i England, har der været rigtig mange herhjemme, som har rykket i os for at få fat i pladen, siger direktør for international marketing hos Sony BMG i Danmark, Claus Thune.

Albummet kom mandag den 8. september i Storbritannien – samme uge, hvor Metallica skulle komme om fredagen. Men allerede onsdag kunne man købe Metallica-album i blandt andet HMV, og pressen begyndte at spekulere i, at det var, fordi folkene bag Metallica havde bemærket hypen og frygtede at tabe førstepladsen på den følgende uges albumhitliste. Metallica fik sin førsteplads, men Glasvegas gik dog ind som nummer to.

Glasvegas spiller dramatisk rock med socialrealistiske tekster. Gruppens forsanger James Allan er i øvrigt tidligere professionel fodboldspiller for Falkirk.

Glasvegas på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA