x

Hellraisertens debutplade‏ på vej

Hellraisertens debutplade‏ på vej

Den danske duo Hellraiserten er ved at være klar med deres debutplade. Den skulle egentlig være i handlen i dag, men på grund nogle fejl i coveret har man rykket datoen et par uger ud i fremtiden. Indtil da vil man kunne købe pladen på vinyl, eller forudbestille cd'en via gruppens MySpace-side.

Hellraiserten består af de to gutter Jacob Høegh og Jonas Djernes, som før har spillet i andre grupper, indtil de dannede Hellraiserten i 2005.

I en pressemeddelelse beskrives musikken som melankolsk og eftertænksom, med fængende temaer og veldoserede portioner rock.

Gruppen har ved flere lejligheder givet support til bands som Murder og Kitty Wu, og i 2007 gav de koncert på Spot Festival i Århus.

Til de nysgerrige kan vi fortælle, at deres selvbetitlede debut både er blevet indspillet i studiet og i Jacobs soveværelse, hvilket, i følge pressemeddelelsen, øger fornemmelsen af et følelsesladet album.

Albummet er klar i handlen fra midten af oktober. Det udgives desuden i Tyskland, Holland, og Belgien lidt senere på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA