x

Hatesphere går i studiet igen

Hatesphere går i studiet igen

Det offentliggøres nu, at det danske dødsmetal-band Hatesphere den 13. oktober begynder indspilningerne til deres næste og endnu unavngivne fuldlængde-studiealbum. Resultatet vil efter planen se dagens lys i februar/marts næste år.

Inden da kan de opleves i en lille håndfuld koncerter rundt om i landet. Der er mere om disse koncerter nederst på siden.

Siden deres gennembrudsalbum ”Serpent Smiles & Killer Eyes” fra 2007 er der blevet skiftet gevaldigt ud i bandet. De er stadig fem medlemmer, men det er kun Peter Lyse Hansen, som også var at finde på deres tidligere plader.

Peter Lyse Hansen, som er guitarist og sangskriver, udtaler følgende:

”Det har klart været anderledes at arbejde med nye folk – på en meget positiv måde. Man kunne have frygtet, at det hele blev akavet, men da først vi kom i gang, var vi utrolig målrettede og kreative. Det har også hjulpet, at vi har spillet så forholdsvis mange koncerter sammen som et nyt band, inden vi startede med sangskrivningen.”

Hatesphere kan allerede nu afsløre en håndfuld af sangtitlerne til næste album. Disse er ”Cloaked In Shit”, ”In The Trenches”, ”Oceans Of Blood”, ”Aurora”, ”Backstabber” og ”Clarity”. De to førstenævnte har haft snigpremiere i demooptagelser på Hatesphere’s officielle MySpace-side.

Hatesphere spiller i efteråret koncerter på følgende steder:

7. november - Studenterhuset, Aalborg (Aalborg Metal Festival)
15. november - Vershuset, Næstved
28. november - Kulisselageret, Horsens
29. november - Bygningen, Vejle

Billet til koncerten Vershuset i Næstved kan købes på GAFFAbillet.dk.

Køb billet til Hatesphere i Næstved her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA