Nyhed

Dansk koncertsal streamer genåbningskoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester står på scenen i Musikkens Hus 6. maj 

Efter næsten fem måneders nedlukning åbner Musikkens Hus i Aalborg for de første fysiske koncerter med en stor genåbningskoncert. Musikkens Hus slår dørene op for gæster den 6.maj 2021 – samme dag, som alle andre danske spillesteder må genåbne. 

"Det er en dag, vi har ventet på rigtig længe, og vi er ovenud begejstrede for, at vi nu endelig kan slå dørene op og invitere publikum til at tage plads i de røde sæder i vores koncertsal. Samtidig er der tale om en ganske særlig koncertaften, som vi gerne vil dele med alle, og derfor har vi helt ekstraordinært valgt at streame live-koncerten digitalt, så publikum fra hele verden kan tage del i denne festaften," udtaler Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester.


Ventetiden for koncerthungrende danskere er langt om længe forbi. Den 6. maj afvikler Musikkens Hus i Aalborg to koncerter i selskab med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester i en helt ny opsætning.   

Foretrækker du at opleve koncerterne hjemme fra stuen? Så vil publikum også få mulighed for at købe en streaming-billet til reduceret pris. Som noget ganske nyt tilbyder Musikkens Hus streaming-billetter til en reduceret pris. Billetprisen bliver 7 euro (svarende til ca. 50 kr.) og giver adgang til begge genåbningskoncerter live. 

Dette giver publikum fra hele verden adgang til koncerten, når det begrænsede antal af fysiske billetter slipper op. Således kan genåbningskoncerten opleves både fysisk i Koncertsalen og streames hjemme fra stuen. Med hjælp fra ny teknologi højnes kvaliteten af den online musikoplevelse. Til koncerten benyttes tjenesten Woov, som eftersigende skulle give en helt ekstraordinær streamingoplevelse, fortæller Musikkens Hus. 


Billetter på til den fysiske koncert og streamingkoncerten kan købes via musikkenshus.dk

Om koncerten

I sommeren 2020 var Alex Vargas med til at genåbne Musikkens Hus i Aalborg. Nu gør han det igen, og denne gang med Aalborg Symfoniorkester i ryggen. 


Til hver koncert vil der være et begrænset antal billetter til salg, og alle aktuelle retningslinjer vil naturligvis blive overholdt. Arrangørerne har valgt at spærre hvert andet sæde i salen, men det vil selvfølgelig være tilladt at rykke sammen med de personer, som den enkelte følges med.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Eventyr i Egoland

Varm op med "Inclosure":

 

ANNONCE