x

GAFFA oktober er på gaden

GAFFA oktober er på gaden

I dag er GAFFA oktober på gaden. Som sædvanlig sprængfyldt med interviews, anmeldelser, nyheder og meget mere.

I denne måned kan du blandt andre møde Metallica, som taler om deres nye album ”Death Magnetic”, den genfundne firserinspiration og samarbejdet med producerlegenden Rick Rubin.

Vi har også mødt Oasis, hvor Liam Gallagher vanen tro er stor i munden og blandt andet sviner Radiohead til, som kun han kan gøre det.

Du kan også læse et interview med amerikanske Kings Of Leon, der topper hitlisterne i England og stormer frem i Danmark. Se blandt andet deres guide til at blive stilfuld som en rockstjerne.

Tina Dickow er aktuel med en tredobbelt ep og som modtager af Kronprinsparrets Kulturpris – og skriver selv om begge dele, eksklusivt for GAFFA.

Kira har sagt farvel til The Kindred Spirits og goddag til det nye band The Ghost Riders. Vi har mødt Kira, der også kan berette om sit stormfulde samarbejde med Tricky.

I serien ”Finale”, hvor kendte ikke-musikere fortæller om deres liv med musik, kan du denne gang læse et interview med Marie Louise Wille, aktuel i DR’s serie Sommer.

Og så har Den Gale Pen talt med Danser Med Drenges Klaus Kjellerup, aktuel med pro-ryger-gruppen Den Gule Negl med Kim Larsen, Johnny Madsen og Thomas Helmig. Læs blandt andet Kjellerup forsvare sig mod anklagerne om at forpeste luften for børn og andre uskyldige.

Du kan også møde The Dø, The Script, No And The Maybes, Mixtune For Cully, Jonas Bjerre, Our Broken Garden, D-A-D’s ”femte medlem” Thorleif Hoppe og mange flere.

Find GAFFA på en uddannelses- eller kulturinstitution, en café eller et bibliotek nær dig.

Du kan naturligvis også få GAFFA tilsendt med posten, sammen med gratis cd'er og en masse spændende tilbud, hvis du melder dig ind i Klub GAFFA. Læs mere via nedenstående link.

Klub GAFFAs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA