x

Kick Music træder ind i Sony BMG-gruppen

Kick Music træder ind i Sony BMG-gruppen

Et af danmarks ældste og største uafhængige pladeselskaber Kick Music, er indtrådt i Sony BMG-gruppen.

Michael Quvang, som er Direktør i Kick Music, udtaler:

”I en stadig mere turbulent pladebranche er det blevet vanskeligere at drive et ’full size’-pladeselskab uden stordriftsfordele. Det har været én af årsagerne til, at Kick Music har kigget sig om efter en ny samarbejdspartner. Selskabet fortsætter som uafhængigt label og vil fremover, og i endnu højere grad, fortsat være et alternativ til den mere etablerede del af branchen for såvel danske artister som udenlandske labels. Med Sony BMG’s omfattende distributionsnet for såvel fysiske og digitale udgivelser vil vores artister og udgivelser i det hele taget stå stærkere i fremtiden.”

Kick Music blev etableret i 1990 og var det første danske pladeselskab, som gik på TV2 reklame med en dansk udgivelse, nemlig John Mogensens ”Der Er Noget Galt I Danmark”.

Det blev startskuddet til en lang række af danske udgivelser med såvel etablerede som upcoming navne. Blandt andet kan nævnes Boghandle, Backseat, Nikolaj & Piloterne, Powersolo, Michael Falch, Ida Corr.

Endvidere har Kick Music haft succes med at varetage distribution af en stribe udenlandske navne som Kaizers Orchestra, Eva Cassidy, Thomas Dybdahl, Gogol Bordello, Rodney Crowell, Go-Betweens, Daniel Lanois og The Hellacopters.

Kick Music vil fortsat have til huse i Københavns indre by i Rådhusstræde 3 a. Distribution og promotion/marketing vil fremover blive varetaget af Sony BMG.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA