x

Marilyn Manson offentliggør ny lineup

Marilyn Manson offentliggør ny lineup

Den selvproklamerede God Of Fuck, Marilyn Manson, har afsløret, at hans mangeårige ven og bassist i bandet, Twiggy Ramirez, er gået ud af gruppen.

”Jeg har brugt de seneste otte måneder på at transformere dette band og vores nye sange til en ustoppelig, uimodståelig kraft, som ødelægger alt på sin vej. Jeg følte, at Marilyn Manson, som en livsstil, ikke er dér, hvor hans (Twiggys) hjerte er. Så jeg har besluttet mig for at lade ham gå sin egen vej, ellers havde det ikke været fair for os, musikken og især ikke vores fans. Selvom jeg ikke kan erstatte en bedste ven som Twiggy, vil dette album og den nye lineup ændre alles opfattelse af, hvad Marilyn Manson kan gøre,” siger Marilyn Manson i en pressemeddelelse.

Marilyn selv, John 5, M.W. Gacy, Ginger Fish og den nye bassist Tim Skold er bandet, der kan høres på det nye album ”The Golden Age Of Grotesque”. Albummet bliver produceret af Manson selv, Tim Skold og Ben Grosse, og det forventes ude til efteråret.

Manson er for øvrigt –igenigen - begyndt at dyrke en ny visuel stil, denne gang med sølvklap for øjet. Det vides i skrivende stund ikke, om han har fået hjælp af Gabrielles stylist, men vi skal nok holde dig opdateret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA