x

Stella Polaris forbereder ny opsamling

Stella Polaris forbereder ny opsamling

Den årligt tilbagelænede musikbegivenhed Stella Polaris, der hver sensommer byder på tilbagelænet elektronisk musik i København og Århus, er ikke bare en årligt tilbagevendende endags-festival. Konceptet har blandt andet deltaget på Roskilde Festival fire år i træk, har haft egen scene på Spot Festival de sidste tre år, flere arrangementer på Statens Museum for Kunst og planlægger i skrivende stund deres første store internationale satsning med Trentemøller og Lulu Rouge på Paradiso i Amsterdam den 23. oktober og koncert på Statens Museum for Kunst den 22. november med et endnu unavngivent line-up.

Ud over at lave arrangementer er der efterhånden også opstået en tradition for, at Stella Polaris Music hvert år udgiver en opsamlings-cd sammensat af eksklusive og fortrinsvist danske numre.

Indtil videre er det blevet til fire af slagsen, men allerede nu er den femte opsamling i støbeskeen med henblik på udgivelse under næste års arrangementer – med efterfølgende salg i danske pladebutikker. I den forbindelse opfordrer folkene bag projektet nu danske musikere til at indsende numre, der kunne egne sig til en Stella Polaris-opsamling, og man henvender sig i sagens natur primært til ”electronica-folk, dub-hoveder, producere og lignende”.

De tre første Stella Polaris-opsamlinger er alle blevet rost i pressen og har indeholdt bidrag fra så prominente størrelser som Trentemøller, Tina Dickow, Lulu Rouge, Opiate, Blue Foundation, Mikael Simpson, Track 72, Veto og mange, mange flere

Sidder du derude med det helt rigtige nummer til den næste Stella Polaris-opsamling, kan det sendes til [email protected] Der er deadline for indsendelse af materiale senest d. 20. december

Stella Polaris' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA