Nyhed

Jelling Musikfestival tilbyder alternativ festivaloplevelse efter aflysning

GAFFA.dk – alt om musik

Selvom årets festival er aflyst, kan man stadig komme i festivalstemning med mad, vin, musik og merch

Efter aflysningen af Jelling Musikfestival 2021, har arrangørerne nu samlet en række initiativer og tilbud i form af blandt andet mad, musik og merch som en service til de kulturtørstige gæster og frivillige, der på den måde får mulighed for at skabe festivalstemning hjemmefra. 

Det er blandt andet muligt at bestille en koncert hjem til haven gennem Uncovermusic.dk, hvor 20 procent af bookingbeløbet går til lokale idrætsaktiviteter gennem JFS Fælles, eller at købe unik 2021-merchandise hos Sortiment.dk


Til dem, der savner festivalmenuen, er det muligt at bestille festivalens velkendte burger gennem SuperBrugsen i Jelling, ligesom Byens Café i Jelling også tilbyde spareribs og wings med pommes. Hos Vinoble i Vejle kan man få sig et gin & tonic-sæt med lokal gin og en blandet festivalkasse med vin.

I kraft af den genåbningsplan, der blev meldt ud tidligere på ugen ‒ der blandt andet bestemmer, at festivaler maskimalt må have 2000 personer i sektioner med 200 indtil den 1. august, og senere 5000 personer i sektioner med 500 – er en stor del af de danske musikfestivaler blevet aflyst. Jelling Musikfestival er en af de store festivaler, der desværre ikke får lov at blive afviklet på sædvanlig vis i år.

”Selvom vi selvfølgelig helst ville holde festival for 35.000 gæster på græsmarken uden for Jelling, er det allervigtigste for os, at vores gæster og frivillige bibeholder traditionerne, mødes med gamle og nye venner og plejer festivalånden,” siger festivalleder Lars Charlie Mortensen og tilføjer:


“Det kan lade sig gøre i år, fordi vores samarbejdspartnere velvilligt har tilbudt at være leverandør på blandt andet musik, mad og merchandise. Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om initiativet og være med til at markere festivalen.”

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler har aflyst

ANNONCE