x

Tina Turner i fin form ved turnéstart

Tina Turner i fin form ved turnéstart

Sidst, Tina Turner besøgte Danmark, var til det skandaleramte H.C. Andersen-show i Parken i 2005. Her gav en noget stivbenet Turner to numre og scorede en million dollars, hvilket betød et kæmpe-underskud for det spektakulære show.

Imidlertid skal man ikke dømme Tina Turner ude endnu. I hvert fald ikke at dømme efter USA Todays anmeldelse af premieren på hendes verdensturné i The Sprint Center i Kansas City, Missouri.

Her gav den 68-årige rock- og soul-bedstemor et ganske veloplagt show for en udsolgt hal, nærmere betegnet 18.000 personer. Tina Turner havde ifølge USA Today energi som en person halvt så gammel som hende selv og sang stadig fremragende, især på de mere soulorienterede sange. I øvrigt balancerende på sko med 10 centimeter høje hæle.

Tina Turner åbnede med ”Steamy Windows”, fortsatte med en guitartung udgave af ”Better Be Good To Me” og videre, efter et kostumeskift, med ”What’s Love Got To Do It?”. Senere gav hun fine versioner af den bluesy ”Undercover Agent For The Blues” og soul-sange som ”Let’s Stay Together” og ”I Can’t Stand The Rain”, efterfulgt af et medley af Rolling Stones-klassikere.

Showet sluttede med klassikere som ”Proud Mary” og en ti minutter lang udgave af ”Nutbush City Limits”, efterfulgt af rockballaden ”Be Tender With Me Baby” fra 1989-albummet ”Foreign Affair”.

Tina Turners amerikanske turné fortsætter året ud og inkluderer i alt 38 koncerter. Til foråret fortsætter Tina Turner til Europa, dog ikke Danmark.

Tina Turners seneste album er ”Twenty Four Seven” fra 1999. Siden har hun udsendt flere opsamlingsplader.

Tina Turners hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA