x

TDC sælger billig musik i nyt abonnement

TDC sælger billig musik i nyt abonnement

Teleselskabet TDC lancerer nu et nyt musikabonnement for deres bredbåndskunder, hvor man for 50 kroner per måned kan downloade ti musiknumre til sin computer, mobil og mp3-afspiller.

Selskabet har indtil videre kørt med det såkaldte TDC Play, som kun giver mulighed for at anvende musikken på computeren eller på mobilen. Her adskiller det nye abonnement sig altså på et vigtigt område.

Musikabonnementet giver adgang til det samlede repertoire hos TDC Musik, som omfatter i alt cirka tre millioner numre. To tredjedele af musikken kan hentes i mp3-format og resten i WMA-format. Musik i mp3-format kan overføres til alle typer af musikafspillere, mens musik i WMA-format først skal brændes til en cd for at kunne konverteres til mp3.

Selvom prisen på 5 kroner per downloadet nummer er billigere end hos flere andre selskaber, så er der det kun de første ti numre per måned, som kan købes til denne pris. Herefter koster det 8 kroner per nummer.

Det er kun muligt at abonnere på TDC Play 10, som abonnementet hedder, hvis man samtidig har bredbåndsabonnement hos TDC og dermed adgang til TDC Play.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA