x

International sangskriverfestival i Odense offentliggør flere navne

International sangskriverfestival i Odense offentliggør flere navne

Den amerikansk inspirerede festival får premiere til efteråret

Sangskriverfestivalen Nashville Nights International Songwriters Festival får premiere i Odense den 17.-19. september i år. Festivalen skal inspirere, underholde og motivere sangskrivere og musiklyttere på tværs af genrer, alder og landegrænser, og gæsterne kommer helt tæt på sangskrivning og performance med unikke optrædener, der er skræddersyet til arrangementet. I dag har festivalen annonceret 10 nye navne på årets program. 

Sanglærer Anna Hansen, det danske folk-pop-band The White Album, den engelske duo The Webb Sisters ‒ der er tidligere korsangere for Leonard Cohen – samt sanger og sangskriver Mathilde Falch (billedet) og kvartetten Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio er blandt de 60 navne, der lægger vejen forbi sangskriverfestivalen. Det er de sammen med hiphop-pop-veteranen Chief 1, singer-songwriterne Jeremy Drinkwine, Terri Jo Box og Ester Brohus og folk-rock-bandet One-Eyed Mule.

Onsdag i sidste uge kunne festivalens arrangører desuden fortælle, at gruppen Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends, det danske countryband Tamra Rosanes & Fistful of Dollars, americana-sangeren Kajsa Vala, sanger, sangskriver og keyboardspiller Lars DK, sanger og sangskriver Jacob Bellens, musiker og producer Nikolaj Nørlund, det danske country-folk-band Cody og singer-songwriterene Kasey Tyndall, Chancie Neal og Trick Savage også bliver den del af festivalens program.

Billetsalget åbner den 4. juni for køb af festivalpas til alle tre dage, og den 18. juni åbnes der for salg af enkeltbilletter til events med ledig kapacitet.

Rammerne for festivalen er sat ud fra de coronarestriktioner, vi kender fra efteråret 2020.

Se den fulde liste over offentliggjorte navne – blandt andre Martha Wainwright, Stuart Staples (Tindersticks) og Craig Finn (The Hold Steady) – og køb billetter lige her


LÆS OGSÅ: Copenhell klar med 16 danske bands til 2022


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA